Viața-n paișpe

Acum totul are sens

Vremurile se schimba precum susurul unui râu. El trece.. si tot trece.. si nimic nu pare sa-l oprească. Își vede de treaba lui liniștit si împăcat, făcând ceea ce face dintotdeauna.. sa existe, sa înfrumusețeze, sa fie una cu universul si tot ceea ce vibrează in el. La fel e si cu celelalte elemente ale pamantului. La fel e si cu noi.

Ochii fiintei mele n-au văzut dintotdeauna lucrurile asa. Cum sa mai ai ochi, cand sa te găsești, unde sa mai cauți răspunsuri in centrifuga asta de viata, in mintea moștenită din generație in generație, in mesajele subliminale lăsate de societate? Ca nu ești bun, ca ești urat, ca-ti trebuie de-aia si de-ailaltă, ca e rusine, ca te vede lumea, ce-or sa zică, ma faci de ras!, stai cuminte!, muncește!, consuma!cumpara!consuma!, esti sărac, fericirea e acolo undeva, ești IMPERFECT, fii ca ceilalți! viata e GREA!.. si lista poate continua. 

M-au ajutat mult experiențele dureroase, cele cu adevărat transformatoare, sa aflu care-i treaba cu mine pe planeta asta, căci nu-i așa, si fluturele suferă pana sa iasă din corpul lui de omida. Doar apoi poate vedea, SE poate vedea cât e de frumos, ce sus poate zbura, ce aripi minunate are, si cât de SUPERBA e lumea. 

Apoi, am dat peste aceste trei cărți. De fapt, ele m-au căutat pe mine. 

http://www.actsipoliton.ro
http://www.actsipoliton.ro
http://www.trezireaspirituala.ro

Le-am citit pe nerăsuflate. Atunci mi-am dat seama ce foame nestavilită de cunoaștere aveam, si atunci am început sa simt cum rotițele ființei mele încep sa sa rotească, deopotriva cele ale sufletului, cât mai ales cele ale mintii.. ca acolo-i buba :)))). 

Prin ele am aflat ca, TOȚI suntem PERFECTI din naștere. Ce se întâmpla pe parcurs e problema, de aceea e ESENȚIAL sa fim atenți la copii, căci ce revarsam din noi asupra lor, si cat permitem societății sa ajungă la ei, vor face din ei oameni LIBERI, sau prizonieri ai unei lumi stricate. 

Prin ele am aflat ca, exista o FORTA creatoare căreia dacă ii permitem, curge cu dragoste prin noi, si apoi din noi Creația. Chiar credeți ca suntem singuri pe pământ? Suntem protejați, suntem iubiți, suntem ghidați spre ceea ce am fost născuți sa facem. DESTIN.

Prin ele am aflat ca întotdeauna PRIMUL este gândul, si apoi urmeaza fapta. Toate marile inventii de care ne bucurăm azi, au fost prima oară in gândul oamenilor ce ulterior le-au si materializat. De aceea e atât de important sa controlam ce gândim, sa fim CONȘTIENȚI. Sa fim noi stăpânii mintii, si NU mintea+egoul=love. Da! Mintea poate fi SUBJUGATĂ, căci ea ar trebui sa fie doar un mijloc de transport al dorintelor sufletului in lumea carnala. 

Prin ele am aflat cum de-a lungul anilor, Bibilia a fost ușor-ușor “rescrisă”, căci nu-i așa, omul poate cădea in capcana mintii atât de ușor, si mânat de ea, ajunge sa facă mai mult rău, decât bine. Prin religie, manipularea a pus stăpânire peste oameni, prin alti oameni care la rândul lor n-au înțeles ca toți suntem TOTUL, ca toți suntem la fel, ca ar trebui sa ne iubim, si nu sa ne războim pentru o bucata de pământ, averi, faima, funcții, rasă. Doar ea, MINTEA, ne tine prizonieri. Deschide-ti mintea, si vei fi liber. Cum? Citind! Vorbind cu alti oameni despre asta. Nu degeaba le spune iluminati, sau treziți spiritual. 

Prin ele am aflat ca, nu ne-am născut sa fim MAȘINĂRII de făcut bani pentru alții, sa fim roboti. Ne-am născut sa ne împlinim un scop NOBIL pe acest pământ, ce va aduce un bine omenirii, sa fim creativi, sa ne bucurăm de ceea ce găsim pe planeta asta perfecta: natura, animale, oameni, sa iubim si sa evoluam spiritual. Suntem energie, suntem DRAGOSTE. Ar mai exista corpul fără suflet, fără acea flacara ce arde-n noi? Sa facem mai mult din ce ne cere, zic! 

Oh, as putea sa va vorbesc despre toate astea încontinuu :))) Dar va las pe voi sa descoperiți. Si sa-mi scrieți 🙂 

IADUL este in MINTE. RAIUL e in SUFET. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.