Viața-n paișpe

De Crăciun.. fii mai TU!

Nici nu-ti mai aduci aminte cand ai respirat ultima oară. Constient. Cu atenția cuvenita. In ochi nu te-ai mai privit de cand.. Complimente si cuvinte de lauda poate nu ti-ai spus niciodată.. ca sa nu mai vorbim de iertare, asumare, întrebări si răspunsuri despre.. TINE. 

Francesco Cioccolella

Am plutit in deriva. Ne-am lăsat duși de val. Ne-am culcat pe-o ureche si am privit totul de sus, ca si cum ni se cuvine. Egoism. EGO. Cu ecou. Tare si gălăgios. Nici nu ne mai auzim de-atâtea gânduri si cuvinte. Nici nu mai știm cine suntem. Te-ai întrebat vreodată fix asa: “CINE SUNT EU?” Parțial poate ca nu e vina noastră. Așa am găsit lumea in care am venit.. am picat de sus aici. De cealaltă parte, intervin alegerile. Alba/Neagra. Deci.. cand vom fi mai conștienți? 

Discover Magazine

Am evoluat mult. Ca specie. Am ajuns de la bâtă si foc cu pietre, la touchscreen si 3D. Însă spiritual, am cam stat pe loc. Avem nevoie sa aducem si MINTEA la zi.. iar SUFLETUL.. la rang de TOT. 

Crăciunul pare un moment potrivit.. pentru TINE. Sa te opresti. 2 secunde. Acum. Haide! Inspira.. Expira. Oftează! Scoate TOT, sufla tot răul, eliberează umerii si ușurează-ti inima. Mergi la oglinda. Uita-te drept si FIX in ochii tai! Găsește-ti curajul asta!! Si cand l-ai găsit, si te-ai privit.. ZAMBESTE!! 🙂 Aseaza-te puțin. Pe un fotoliu confortabil. Închide ochii, si nu te gândi la NIMIC! 2 secunde. Apoi uita-te in jur.. mulțumește pentru casa. Pentru oameni. Pentru locuri. Iar in următoarele 2 secunde.. mulțumește-ti TIE! Ești un MUNTE de iubire, o MARE de dragoste, un CER de lumina! TU ești .. TU! Ca nimeni altul! Minunat! Divin! Tot ce-i mai frumos, se afla deja in SUFLETUL tău. Cauta.. si găsește-te ACOLO! Bogățiile reale nu se VĂD.. se SIMT! 

Alessandra Macaluso

Crăciun cu bine! 💫🎁

Leave a Reply

Your email address will not be published.