Despre mine

Sunt un Om al Dragostei. Plămădită din iubirea lui Dumnezeu, a Soarelui și a Naturii. Un copil bun, asa cum sunt toți copii atunci cand vin pe Pământ. S-au adăugat copilăriei câteva măsuri medii de independență și singurătate, presărate in adolescenta cu o ușoară rebeliune și ambiție. Maturitatea a început cu lupte. Multe. Dar niciodată cu cea de sine. 

Ca noi toți, sunt suma tuturor trăirilor și experiențelor avute până acum. Persoanele iubite, locurile explorate, testele vieții și dezamăgirile, dar nu în ultimul rând dragostea de frumos și de oameni, de visare și creație. Evoluez, ma descopăr, imi forțez limitele si ma clădesc intr-o noua EU cu fiecare moment prezent. 

Scriu pentru că simt. Cred în puterea cuvintelor și a gândurilor de a ajunge acolo unde e nevoie de ele. Simt nevoia acută să mă sec de toată dragostea ce-mi clocotește-n sânge și să semăn toate literele astea ce mă compun. 

Îmi doresc ca pe parcursul scrierilor mele să descoperiți ceea ce se află în gândurile și sufletul unui Om al Dragostei, ghidat de credință și speranță. www.camibistrae.ro înseamnă pentru mine un spațiu liber în timpul grăbit al zilelor noastre. Un loc în care mi-aș dori să descopăr oameni cu aceleași interese și pasiuni, mod frumos de a gândi și sincer de a simți. 

Mă consider o persoană norocoasă, doar din prisma faptului că lozul cel mare l-am primit din împărăția cerurilor. Dumnezeu mă iubește. Și eu îi mulțumesc cu fiecare moment, în fiecare zi.